latinica | ћирилица
N.C.I.S. Los Angeles
Криминалистичка серија
N.C.I.S. Los Angeles
22:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
N.C.I.S. Los Angeles

NCSI Los Angeles - серија, 72 епизодe

Година: 2005

Земља: САД

Жанр: криминалистички

Форма: серија

Аутор: Шејн Бренан

Улоге: Крис Одонел, Барет Фоа, Даниела Руах

NCSI LA је серија која комбинује елементе полицијског жанра и војне драме. Настала је 2009. године.

Специјални агент “Г” Кален је камелеон који се претвара у било кога не би ли се инфилтрирао у криминално подземље, а његов је партнер специјални агент Сем Хана, бивши амерички маринац који се борио у Авганистану и Ираку. Тиму помаже свезнајућа Хенриета Хети Ланг која надгледа особље и задатак јој је осигурати тиму све, од надзорних микрокамера до аутомобила. Специјална агентица Кенси Бли,  интелигентна кћи убијеног маринца, живи за адреналин који ствара рад на тајноме задатку. Марти Дикс искусан је детектив лосанђелеске полиције којега је Хети довела у тим. Технички оператор Ерик Бил свладао је сваки уређај и рачунар у Операционом центру.

Аналитичарка Нел Џонс освојила је поштовање тима својим савршено тачним процјенама у различитим ситуацијама. Један од чланова тима је и Овен Гранџер, стоички и каткад раздражљиви помоћник управника тајанствене прошлости познате само Хети.

Наоружани најновијом опремом и редовно у ситуацијама опасним по живот, чланови ове уско повезане јединице ослањају се једни на друге не би ли учинили оно што је потребно за заштиту националних интереса!

 

Редакција: Документарни и страни програм