latinica | ćirilica
N.C.I.S. Los Angeles
Kriminalistička serija
N.C.I.S. Los Angeles
22:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIJI
N.C.I.S. Los Angeles

NCSI Los Angeles - serija, 72 epizode

Godina: 2005

Zemlja: SAD

Žanr: kriminalistički

Forma: serija

Autor: Šejn Brenan

Uloge: Kris Odonel, Baret Foa, Daniela Ruah

NCSI LA je serija koja kombinuje elemente policijskog žanra i vojne drame. Nastala je 2009. godine.

Specijalni agent “G” Kalen je kameleon koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sem Hana, bivši američki marinac koji se borio u Avganistanu i Iraku. Timu pomaže sveznajuća Henrieta Heti Lang koja nadgleda osoblje i zadatak joj je osigurati timu sve, od nadzornih mikrokamera do automobila. Specijalna agentica Kensi Bli,  inteligentna kći ubijenog marinca, živi za adrenalin koji stvara rad na tajnome zadatku. Marti Diks iskusan je detektiv losanđeleske policije kojega je Heti dovela u tim. Tehnički operator Erik Bil svladao je svaki uređaj i računar u Operacionom centru.

Analitičarka Nel Džons osvojila je poštovanje tima svojim savršeno tačnim procjenama u različitim situacijama. Jedan od članova tima je i Oven Grandžer, stoički i katkad razdražljivi pomoćnik upravnika tajanstvene prošlosti poznate samo Heti.

Naoružani najnovijom opremom i redovno u situacijama opasnim po život, članovi ove usko povezane jedinice oslanjaju se jedni na druge ne bi li učinili ono što je potrebno za zaštitu nacionalnih interesa!

 

Redakcija: Dokumentarni i strani program