Notice: Undefined index: pismo in /rtrs/www/rtrs.info/plus/emisija.php on line 4

Notice: Undefined index: pismo in /rtrs/www/rtrs.info/plus/emisija.php on line 4

Notice: Undefined index: pismo in /rtrs/www/rtrs.info/plus/emisija.php on line 8

Notice: Undefined index: pismo in /rtrs/www/rtrs.info/plus/emisija.php on line 8

Notice: Undefined variable: pismo in /rtrs/www/rtrs.info/plus/emisija.php on line 11
РТРС плус
latinica | ћирилица
Твоје лице звучи познато
Музички шоу
Твоје лице звучи познато
21:15
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Твоје лице звучи познато

"Твоје лице звучи познато" - ЧЕТВРТА СЕЗОНА ПОЧИЊЕ !!!

У шоу који изненађује, забавља и показује трансформације регионалних звијезда гледаћемо нова лица.

Сваке недјеље десет такмичара је пред изазовом да изведу музичку нумеру велике свјетске или домаће звијезде, преузимајући у потпуности њен визуелни идентитет. Тим шминкера , власуљара, кореографа и вокалних тренера, раде на овом преображају. Четверочлани жири бира побједника вечери, а у овој сезони шоуа трансформације оцјењују: АНДРИЈА МИЛОШЕВИЋ, АЛЕКСАНДРА РАДОВИЋ И БРАНКО ЂУРИЋ ЂУРО. Као и у претходним сезонама на мјесту четвртог члана из емисије у емисију гледаћемо неко ново познато лице.

УЧЕСНИЦИ ЧЕТВРТЕ СЕЗОНЕ СУ: Бранислав Лечић, Мира Шкорић, Драгана Мићаловић, Стеван Анђелковић, Тијана Дапчевић, Едита, Леон, Пагонис, Бане Видаковић, Беби Дол.

Ново водитељско име овогодишњег шоуа је шармантна Нина Сеничар. Она ће бити са такмичарима на сцени и у бекстејџу, и биће им највећа подршка!

Од 1. октобра нова сезона најуспјешније емисије у региону! Нови такмичари, нове кореографије и нова узбуђења! Глумци, пјевачи и водитељи покушаће што вјерније да дочарају домаће и свјетске звијезде! Ко ће одушевљавати, ко насмијати , а ко показати своје до сада невиђене способности пратите сваке недјеље од  21:15 час!

Редакција: Забавни програм

18/12/2017 | 09:37
Друго мјесто освојила је Тијана Дапчевић, треће Едита, док су четврто и пето мјесто заузели Драгана Мићаловић и Леон. Специјални гост жирија био је Тончи Хуљић.
11/12/2017 | 09:24
Лека, Бане, Тијана, Едита, Леон, Стеван, Ненад, Беби, Мира и Гага су у полуфиналној емисији поред оцјена и коментара жирија и других такмичара чули и глас публике која је гласала смс порукама. На основу сабраних поена сазнали смо којих пет такмичара улази у финалну емисију.
04/12/2017 | 09:48
Мира Шкорић није знала ниједну ријеч у пјесмама, Едита одушевила маестралном имитацијом Индире Радић.
27/11/2017 | 08:51
Још двије епизоде нас дијеле од полуфинала најпопуларнијег шоуа „Твоје лице звучи познато“ а у синоћњој епизоди поред сталних чланова жирија Ђуре, Андрије и Александре, у судијској столици била је глумица Неда Арнерић.
20/11/2017 | 08:26
Побиједио Леон, а Пагонис био бијесан због имитације Кончите Вурст, па поручио да наша дjеца НЕ ИДУ њеним стопама!
13/11/2017 | 08:45
Ушли смо у другу половину забавног такмичарског шоуа „Твоје лице звучи познато“ и атмосфера је све загријанија. Учесници су дали све од себе да приреде гледаоцима прави спектакл, а маскери су и овог пута бриљирали.
06/11/2017 | 09:57
Мира Шкорић је фантастично „скинула“ Марију Шерифовић и однијела убједљиву побједу. Шесту епизоду најгледанијег хуманитарног шоуа у региону „Твоје лице звучи познато“ обиљежиле су нешто оштрије критике жирија у саставу: Александра Радовић, Андрија Милошевић, Бранко Ђурић Ђуро, на челу са Маријом Шерифовић, као специјалном чланицом жирија.
31/10/2017 | 10:02
Десеторо такмичара, заједно са изванредним жиријем приредили су још једно незаборавно вече у шоу програму „Твоје лице звучи познато“ у којем је као побједник из такмичарског ринга изашао кик боксер Ненад Пагонис. Његова имитација Марка Ентонија била је једном ријечју изванредна. Наступ за десетку - од трансформације, сценских покрета, гестикулације све до пјевања на коме би му могли позавидјети многи пјевачи.
09/10/2017 | 09:12
Другу епизоду највећег регионалног забавног шоуа „Твоје лице звучи познато“ обиљежила је висока температура, много смиjеха и покоја суза жирија, учесника и публике. Жири је био посебно добро расположен, а чинили су га стални чланови Александра Радовић, Андрија Милошевић и Бранко Ђурић Ђуро, са специјалним гостом Драганом Брајовићем Брајом.
02/10/2017 | 14:36
Побједница прве епизоде шоуа Твоје лице звучи познато је Беби Дол, а 1000 евра ће донирати Центру за заштиту одојчади, дјеце и омладине у Звечанској улици.